Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

3018 Сторінки V  « < 2555 2556 2557 2558 2559 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ВІЙНА
eddie
повідомлення Feb 21 2019, 22:02
Повідомлення #76681


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 18.5.2006
З: Одесса
Користувач №: 3 249





QUOTE (_flame_ @ Feb 21 2019, 20:39) *
Мимо. no.gif
Покупал после 2014 недвижимость несколько раз.
Курс и цены просели в 2014 и вначале 2015.
Со второй половины 2015 цены и курс стабилизировались.
А Петя всеравно почему-то потерял 25% активов после 2015. Не вяжется как-то с "возглавлением коррупции", правда? Ахмет дохера чего потерял на оккупированной лугандонии.
Но уже в 2017 начал расти, а Петя продолжил падать. Как же так? "Возглавляющий коррупцию" ведь.


Согласен, падение до начала 15, потом стабилизация.

Цифры могут быть не на 1 января а на 31 декабря соотв. года.

Кроме того, возглавление коррупции не означает, что именно он - главный ее бенефициар. Это означает ,что он - ее гарант, получающий свою долю. Но доля Рината вполне может быть больше.

Кроме того, у Рината есть оф. оформление этих доходов (через цену угля доходы идут в его компании), а Петя получает взятку. Взятки форбс не учитывает, а в балансе компании Рошен, в отличии от ДТЭК этих денег нет.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Hellbomb
повідомлення Feb 21 2019, 22:08
Повідомлення #76682


К.К.Михельсон
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 11.10.2004
Користувач №: 1 143





Цитата(eddie @ Feb 21 2019, 20:55) *
спільного те, що я сказав. Робота на іншу державу. Звісно спосіб приходу до влади був не той, але СУТЬ режимів була та сама.



По перше, не плутайте колаборацію і окупацію.

По друге: наприклад, з погляду Надії Савченко (до речі, Надюха гарантує, що можна миттєво перетворитись з героя у "ворога народу" degenerat.gif ) Порошенко також колаборант і підстилка Путіна. З Вашого погладу - Янукович колаборант. З погляду дяді Васі з третього під"їзду -Порошенко колаборант Ізраїлю.

То тепер те, що сказав дядя Вася, є підставою для того, щоб убивати силовиків?
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 21 2019, 22:09
Повідомлення #76683


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(eddie @ Feb 21 2019, 21:02) *
Согласен, падение до начала 15, потом стабилизация. Цифры могут быть не на 1 января а на 31 декабря соотв. года. Кроме того, возглавление коррупции не означает, что именно он - главный ее бенефициар. Это означает ,что он - ее гарант, получающий свою долю. Но доля Рината вполне может быть больше. Кроме того, у Рината есть оф. оформление этих доходов (через цену угля доходы идут в его компании), а Петя получает взятку. Взятки форбс не учитывает, а в балансе компании Рошен, в отличии от ДТЭК этих денег нет.


Форбс отлично все умеет считать. Смотри пример с Путеным который пришел во власть голым и босым а сейчас самый богатый политик в мире.
Спрятать сотни миллионов ой как не легко.

И если б Петя действительно получал откаты от всех коррупционных схем, это бы отобразилось на его рейтинге Форбс.
Но то что другие из БПП пилили бабки - не отрицаю.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Blackforest
повідомлення Feb 21 2019, 22:17
Повідомлення #76684


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 12.11.2007
Користувач №: 13 615





Цитата(RMSound @ Feb 21 2019, 20:54) *
Айнтрахт -Шахтёр 2:0 после перого тайма )))) Это я просто ляпнул , чтоб ..... хз чтоб ))) . Просто нех тут копья ломать , всё равно презиком будет Зе ) . Кстати 100 пудоф инфа , люди ломятся в его команду со страшной силой (по регионам в смысле), а отсев реально жесткий , всякие бывшие кто хочет пролезть , вежливо получают пинок под зад . Набирают совершенно незапятнаных людей .

У меня взгляд несколько пессимистичней. Не имеет значения как голосуют. В гибридном режиме имеет значение лишь вертикаль и личность находящегося у власти. Разница лишь в периодической видимости демократии для регулярной перелегитимизации правящего клана. Недовольные будут постепенно контролируемо маргинализоваться, сродни тому как была маргинализована демоппозиция в России и Беларуси. В Украине нету демократии с января 2010 года.
Мое видение - в ближайшие 5 лет у руля снова будет ПеПе, потом нам подсунут Гройсмана/Луценка/Кононенко/Гладковского, после чего снова два срока ПеПе. А там его сыночек подрастает, будущий керманыч.
Хочу ошибаться, но интуиция и здравый смысл к сожалению подсказывают, что в мафиозном государстве с таким разобщенным народом и демотивированной молодежью все будет именно так.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
eddie
повідомлення Feb 21 2019, 22:27
Повідомлення #76685


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 18.5.2006
З: Одесса
Користувач №: 3 249





QUOTE (Hellbomb @ Feb 21 2019, 21:08) *
По перше, не плутайте колаборацію і окупацію. По друге: наприклад, з погляду Надії Савченко (до речі, Надюха гарантує, що можна миттєво перетворитись з героя у "ворога народу" degenerat.gif ) Порошенко також колаборант і підстилка Путіна. З Вашого погладу - Янукович колаборант. З погляду дяді Васі з третього під"їзду -Порошенко колаборант Ізраїлю. То тепер те, що сказав дядя Вася, є підставою для того, щоб убивати силовиків?


1. режим внутрішньої окупації - це звичайно колабораціоністський режим. Наявність іноземних військ не обов язкова, контроль може здійснюватися іншими шляхами.
Контроль був.

2. Ні, це не та ситуація, коли "істини немає". Вона насправді є. Те що каже дядя Вася існує лише в його хворій уяві. Як загроза росі\ з боку нато, приміром. А Янук у підсумку втік до ворожої держави, чим себе повністю викрив. Загроза Україні з боку Росії була більш ніж реальна. Він призначив у СБУ та МО громадян РФ. До нього під час Революції приїжджали представники цієї держави. Його режим вбивав громадян України під час їхніх протестів. "Силовиків" громадяни вбивали під час самооборони. А янук зруйнував конституційний лад України (форму правління та політрежим, не чіпаючи лише до пори форму влаштування). Уся сукупність цих обставин підтвер. те, що це був саме такий режим.

Дядя вася тут ні до чого. Порошенко може не подобатись (мені він не подобається), але жодна держава не здійснює над ним контроль, повністю визначаючи його політику у своїх інтересах.

3. Якщо не побачили: то хто ж ваш кандидат? Якщо секрет - просто скажіть - секрет.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
viste
повідомлення Feb 21 2019, 22:28
Повідомлення #76686


DEZорганизатор
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 14.11.2005
З: Estonia
Користувач №: 2 445
Группа: Здоровья





і знову Україна пасе задніх
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Hellbomb
повідомлення Feb 21 2019, 22:32
Повідомлення #76687


К.К.Михельсон
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 11.10.2004
Користувач №: 1 143





Ще додам: у будь якій країні (хоча б і в Німеччині чи Великобританії) силовики при спробі повалння конституційного ладу почнуть стріляти. От тільки про це сказати всякі Сєнякуялвлоби рядовим майданівцям мабуть забули. Через те одні з майдану поїхали у трунах, а інші - на нових позашляховиках.

І коли почалася заваруха у Донецьку, то силовики, маючи вже наочний приклад того, що за виконання своїх обов"язків і присяги можна перетворитися у ворогів народу - не особливо і впрягались, бо хтозна як воно далі... До речі, між донецькими сепарами і майданівцями таки є різниця. Бо якби донецькі заявили "Не признаем новой власти! Янукович - законный президент Украины!" то була б інша справа. Але у Донецьку заявлялися зовсім інші гасла: "Донецк - Россия! Путин - помоги!"

Стосовно побиття безневинних силовиками, поливання водою на морозі і т.п. - вже так склалося, що в спецпідрозділи у нас більше беруть сильних, ніж розумних, які і фейлять усе діло. До речі, недавнє "лажись, біндєра" - підтвердження тому, що у країні нічого не змінилося у цьому плані.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
eddie
повідомлення Feb 21 2019, 22:38
Повідомлення #76688


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 18.5.2006
З: Одесса
Користувач №: 3 249





QUOTE (_flame_ @ Feb 21 2019, 21:09) *
Форбс отлично все умеет считать. Смотри пример с Путеным который пришел во власть голым и босым а сейчас самый богатый политик в мире.
Спрятать сотни миллионов ой как не легко. И если б Петя действительно получал откаты от всех коррупционных схем, это бы отобразилось на его рейтинге Форбс.
Но то что другие из БПП пилили бабки - не отрицаю.


Путина нет в официальных рейтингах Форбс. Поэтому не учтены и Петины нелегальные деньги.

И я не думаю, что он получает откаты от ВСЕХ коррупционных схем.


QUOTE (Hellbomb @ Feb 21 2019, 21:32) *
Ще додам: у будь якій країні (хоча б і в Німеччині чи Великобританії) силовики при спробі повалння конституційного ладу почнуть стріляти. От тільки про це сказати всякі Сєнякуялвлоби рядовим майданівцям мабуть забули. Через те одні з майдану поїхали у трунах, а інші - на нових позашляховиках. І коли почалася заваруха у Донецьку, то силовики, маючи вже наочний приклад того, що за виконання своїх обов"язків і присяги можна перетворитися у ворогів народу - не особливо і впрягались, бо хтозна як воно далі... До речі, між донецькими сепарами і майданівцями таки є різниця. Бо якби донецькі заявили "Не признаем новой власти! Янукович - законный президент Украины!" то була б інша справа. Але у Донецьку заявлялися зовсім інші гасла: "Донецк - Россия! Путин - помоги!" Стосовно побиття безневинних силовиками, поливання водою на морозі і т.п. - вже так склалося, що в спецпідрозділи у нас більше беруть сильних, ніж розумних, які і фейлять усе діло. До речі, недавнє "лажись, біндєра" - підтвердження тому, що у країні нічого не змінилося у цьому плані.


див. вище: повалення конст. ладу здійснив янук через незаконне рішення КСУ про надання йому повноважень на які він не був обраний+сфальшовані "закони" 16 січня
Громадяни намагалися лише ВІДНОВИТИ конст. лад, і досягли цієї мети у підсумку.

В донецьку було захоплення іншою державою під прапорами цієї, ворожої держави.
В Києві були спроби відновити конст. лад під укр. прапорами.

Так, якщо б у донецьку заявили, що вони - Україна, іхній през. - янук, то це була б громадянська війна. Але це було нереально. вони ніколи не асоціювали себе з Україною, так само як і янук.

Тому й вийшло те, що вийшло- окупація. І окупацію здійснив той, кому служив янук під час правління.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
P-ce
повідомлення Feb 21 2019, 22:38
Повідомлення #76689


Постоялец
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 10.6.2013
Користувач №: 54 422





degenerat.gif


Нардеп от БПП Кобцев назвал IT-шников "задротами"


Потому что цель его одна - спокойно сжевать бургер, подрочить на порносайт и не насиловать свой прыщавый жбан проблемами начальника" Источник: https://censor.net.ua/n3113036
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Hellbomb
повідомлення Feb 21 2019, 22:46
Повідомлення #76690


К.К.Михельсон
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 11.10.2004
Користувач №: 1 143





Цитата(eddie @ Feb 21 2019, 21:27) *
1. режим внутрішньої окупації - це звичайно колабораціоністський режим. Наявність іноземних військ не обов язкова, контроль може здійснюватися іншими шляхами.
Контроль був.


З Педівікії:

"Режим и правовые нормы невраждебной (англ. non-belligerent) оккупации в условиях мирного времени, как и в случае с послевоенной, устанавливаются особыми межгосударственными соглашениями. Однако до сих пор не существует общепринятого взгляда на то, достаточно ли для зачисления в эту категорию двусторонних договоров между властями государства-оккупанта и оккупируемого государства либо обязательным условием является верификация и признание подобных соглашений или прямой мандат от международного сообщества, его наднациональных структур (Лиги Наций, ООН)."




Цитата(eddie @ Feb 21 2019, 21:27) *
2. Ні, це не та ситуація, коли "істини немає". Вона насправді є. Те що каже дядя Вася існує лише в його хворій уяві. Як загроза росі\ з боку нато, приміром. А Янук у підсумку втік до ворожої держави, чим себе повністю викрив. Загроза Україні з боку Росії була більш ніж реальна. Він призначив у СБУ та МО громадян РФ. До нього під час Революції приїжджали представники цієї держави. Його режим вбивав громадян України під час їхніх протестів.


"Силовиків" громадяни вбивали під час самооборони. А янук зруйнував конституційний лад України (форму правління та політрежим, не чіпаючи лише до пори форму влаштування). Уся сукупність цих обставин підтвер. те, що це був саме такий режим. Дядя вася тут ні до чого. Порошенко може не подобатись (мені він не подобається), але жодна держава не здійснює над ним контроль, повністю визначаючи його політику у своїх інтересах.



Так, утік до Росії. Чим і показав, що він слабак. Хороший він був, хреновий - але зрадив своїх виборців, які за його голосували. І вже цим не заслуговує на повагу. Якби утік до Донецьку - то інша справа була б. Проте. не погоджуся, що кидання коктейлів молотова з натовпу с силовиків - то самооборона.

Політику Петі інші держави не використовують у своїх інтересах? А що ж є тоді, по Вашому, виконання вимог ЄС та МВФ стосовно проведення реформ в Україні і т.п.?



Цитата(eddie @ Feb 21 2019, 21:27) *
3. Якщо не побачили: то хто ж ваш кандидат? Якщо секрет - просто скажіть - секрет.


Мій кандидат - Гриценко. А Ваш? Порошенко. наскільки я зрозумів, Вам не подобається.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
eddie
повідомлення Feb 21 2019, 23:00
Повідомлення #76691


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 18.5.2006
З: Одесса
Користувач №: 3 249





QUOTE (Hellbomb @ Feb 21 2019, 21:46) *
З Педівікії: "Режим и правовые нормы невраждебной (англ. non-belligerent) оккупации в условиях мирного времени, как и в случае с послевоенной, устанавливаются особыми межгосударственными соглашениями. Однако до сих пор не существует общепринятого взгляда на то, достаточно ли для зачисления в эту категорию двусторонних договоров между властями государства-оккупанта и оккупируемого государства либо обязательным условием является верификация и признание подобных соглашений или прямой мандат от международного сообщества, его наднациональных структур (Лиги Наций, ООН)." Так, утік до Росії. Чим і показав, що він слабак. Хороший він був, хреновий - але зрадив своїх виборців, які за його голосували. І вже цим не заслуговує на повагу. Якби утік до Донецьку - то інша справа була б. Проте. не погоджуся, що кидання коктейлів молотова з натовпу с силовиків - то самооборона. Політику Петі інші держави не використовують у своїх інтересах? А що ж є тоді, по Вашому, виконання вимог ЄС та МВФ стосовно проведення реформ в Україні і т.п.? Мій кандидат - Гриценко. А Ваш? Порошенко. наскільки я зрозумів, Вам не подобається.


1. У нас другой случай. То, что описано в вики - это оккупация после внешнего устранения какого-либо режима. В нашем случае - произошел мирный приход к власти агента иностранного гос-ва, которое через него осуществляло контроль.

2. Якщо силовики калічать та вбивають демонстрантів, то звичайно це самооборона від злочинного посягання. Від того що злочинці мають погони, вони не перестають бути злочинцями.

3. Виконання вимог ЄС та МВФ здійснюється в інтересах України (оздоровлення економіки, боротьба з корупцією). Чи ви вважаєте що корупція - наша "сувєрєнная скрєпа", як в РФ?
Харківські угоди передбачали продовження терміну базування іноземних військ всупереч Конст. Згодом, держава на яку працював янук взагалі здійснила анексію та окупацію укр. територій, розпочала війну. Тому ці ситуації кардинально різні.

4. Так, мій теж Гриценко. Я про це 100 разів писав у цій темі, будь хто, хто її читав може підтвердити. beer.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Velzevul@666
повідомлення Feb 22 2019, 01:32
Повідомлення #76692


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 27.4.2006
З: Киев
Користувач №: 3 163
Вконтакте





1


Просто интересно если человек за Украину, то как после такого пиара можно голосовать за кого либо кроме Пороха, Свободу или правосеков smile.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 01:37
Повідомлення #76693


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(Velzevul@666 @ Feb 22 2019, 00:32) *
Просто интересно если человек за Украину, то как после такого пиара можно голосовать за кого либо кроме Пороха, Свободу или правосеков smile.gif


Аналогичная ситуация на кацапских пропагандистских каналах - Россия 1 и тд.
Петю мешают с говном. Юльку и Зеленского хвалят. Очень очень занимательный факт.

Олешка можно перематывать, смотреть только сами эфиры -


Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
RMSound
повідомлення Feb 22 2019, 09:19
Повідомлення #76694


Наведывающийся
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 15.9.2017
З: Ужгород
Користувач №: 60 100
Группа: RMS





Цитата(Blackforest @ Feb 21 2019, 21:17) *
У меня взгляд несколько пессимистичней. Не имеет значения как голосуют. В гибридном режиме имеет значение лишь вертикаль и личность находящегося у власти. Разница лишь в периодической видимости демократии для регулярной перелегитимизации правящего клана. Недовольные будут постепенно контролируемо маргинализоваться, сродни тому как была маргинализована демоппозиция в России и Беларуси. В Украине нету демократии с января 2010 года.
Мое видение - в ближайшие 5 лет у руля снова будет ПеПе, потом нам подсунут Гройсмана/Луценка/Кононенко/Гладковского, после чего снова два срока ПеПе. А там его сыночек подрастает, будущий керманыч.
Хочу ошибаться, но интуиция и здравый смысл к сожалению подсказывают, что в мафиозном государстве с таким разобщенным народом и демотивированной молодежью все будет именно так.


Да бляяя , на меня тоже накатывают иногда волны пессимизма , тогда я беру гитару и играю мрачные риффы ). Так что и от этого польза бывает ). Ну все же я гоню такие мысли к хуям . Интуитивно ща чувствую , что Зе будет , а потом ещё и приведёт в Раду большинство ) . Похожее чувство правда было , когда скинули Яныка ...... так что хз...
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
eddie
повідомлення Feb 22 2019, 09:25
Повідомлення #76695


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 18.5.2006
З: Одесса
Користувач №: 3 249





QUOTE (_flame_ @ Feb 22 2019, 00:37) *
Аналогичная ситуация на кацапских пропагандистских каналах - Россия 1 и тд.
Петю мешают с говном. Юльку и Зеленского хвалят. Очень очень занимательный факт. Олешка можно перематывать, смотреть только сами эфиры -


раша - как динозавр. Тело большое, мозг маленький, мыслей нет, одни рефлексы.

Петя им не дал то что они хотят (а им нужна только капитуляция и полный контроль) - ругают петю, это на автомате происходит.

Когда Зе или ЮВТ им не даст. про них будут такие же ролики, а хвалить будут кого-то следующего.

Так что плевать на рашу, геть від москви, прощавай російська імперія.

Надо думать своей головой, не огляд. на кремль.
Думать оно конечно труднее чем руководствоваться рефлексами (напр. москва ругает - а мы будем хвалить), но нужно.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Gravenom
повідомлення Feb 22 2019, 09:51
Повідомлення #76696


old school
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 10.1.2007
З: Донбасс
Користувач №: 5 458





Цитата(Blackforest @ Feb 21 2019, 16:58) *
Вот такая простая арифметика.. понимаете, порохоботы?

Армия, мова, вира!
Цитата(Blackforest @ Feb 21 2019, 19:38) *
Прекратите играть в интернет аналитиков и выйдите блять пообщатся с людьми на улицу.

Пообщаться? С живыми людьми? Из Украины? Нашел кому давать совет - людям, постоянно пишущим посты из набора фраз, вырванных из методичек для ботов в Фейсбуке. Любая бабка из села или мужик на улице заткнет рот таким саморазвитым, поднявшим жопу интернет-воинам банальными фактами и аргументами, а не ссылками на Госстат или рейтинги международных агентств.
Цитата(P-ce @ Feb 21 2019, 21:38) *
degenerat.gif
Нардеп от БПП Кобцев назвал IT-шников "задротами"
Потому что цель его одна - спокойно сжевать бургер, подрочить на порносайт и не насиловать свой прыщавый жбан проблемами начальника" Источник: https://censor.net.ua/n3113036

Обычное отношение к своему быдлонароду в мафиозно-клановой, бандитской стране уровня ближнего Востока или отсталой Африки.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 09:59
Повідомлення #76697


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(Gravenom @ Feb 22 2019, 08:51) *
Армия, мова, вира!

Пообщаться? С живыми людьми? Из Украины? Нашел кому давать совет - людям, постоянно пишущим посты из набора фраз, вырванных из методичек для ботов в Фейсбуке. Любая бабка из села или мужик на улице заткнет рот таким саморазвитым, поднявшим жопу интернет-воинам банальными фактами и аргументами, а не ссылками на Госстат или рейтинги международных агентств. L Африки.


Та ты что?
Если б мы прислушивались к мнению "бабок из села", то надо было Януковича президентом оставлять. Это ж его главный электорат был. А ещё бабки их села зелёных человечков грудью закрывали. Но вот аргументы твои действительно часто похожи на аргументы бабки их села. agree.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 11:18
Повідомлення #76698


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Я просто оставлю это здесь. Подборка постов Грейвнома за 2014 год.
Это "патриот" который сейчас недоволен темпом реформ и борец за ценности Майдана -

Цитата(Gravenom @ Jan 17 2014, 22:54) *
в этой теме давно уже надо было понять, что обьективных статей нет. есть, которые "подходят" и " не подходят" каждому отдельному человеку, в которые ему удобно верить, соглашатся, поддакивать или нет. ничё, скоро Якунович наведет порядок среди тысяч этих сраных интернет писак


Цитата(Gravenom @ Jan 21 2014, 19:55) *
конечно же нет. беркут звери, на майдане люди. а виноват во всём Янукович и власть...
не исключаю такого сценария, что если бы не жесткость и многочисленность Беркута, неуправляемая толпа уже пошла бы громить магазины и жечь машины.
недавно встречал блог одного крутого беркутовца в отставке. он говорил, что если бы был получен конкретный приказ свернуть майдан и прекратить массовые беспорядки - всё бы закончилось в один вечер и намного меньшим количеством беркута.
а так молодых пацанов специально и поставили, чтобы меньше жестили


Цитата
Зашел разговор, про какое-то распоряжение по "Беркуту". Теперь они могут использовать все средства против митингующих, в том числе и огнестрел.


Цитата(Gravenom @ Jan 20 2014, 21:54) *
впоне возможно. то, что творится сейчас в Киеве давно уже можно переквалифицировать из "митингующих" в минимум "массовые беспорядки"

Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
RMSound
повідомлення Feb 22 2019, 11:58
Повідомлення #76699


Наведывающийся
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 15.9.2017
З: Ужгород
Користувач №: 60 100
Группа: RMS





https://censor.net.ua/news/3112973/polkovni...mii_natsgvardii


вот нах такой президенд ? Конечно понятно , что этот полковник профессиональная сторожевая псина и такая псина всегда пригодится , если ты президент-ублюдок и тебе есть за что бояться гнева народа .

Шо ? Много пафоса напечатал ? Та пох , как есть всё......


Стоит также отметить, что полковник в 2016 году Указом Президента был награжден орденом Богдана Хмельницкого III степени. Источник: https://censor.net.ua/n3112973
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Blackforest
повідомлення Feb 22 2019, 12:15
Повідомлення #76700


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 12.11.2007
Користувач №: 13 615





Цитата(RMSound @ Feb 22 2019, 11:58) *
https://censor.net.ua/news/3112973/polkovni...mii_natsgvardii
вот нах такой президенд ? Конечно понятно , что этот полковник профессиональная сторожевая псина и такая псина всегда пригодится , если ты президент-ублюдок и тебе есть за что бояться гнева народа . Шо ? Много пафоса напечатал ? Та пох , как есть всё......
Стоит также отметить, что полковник в 2016 году Указом Президента был награжден орденом Богдана Хмельницкого III степени. Источник: https://censor.net.ua/n3112973

Ты не понимаешь. Он просто проФФесионал. А ты бы хотел, чтобы тебя защищал какой-то неопытный клоун с улицы?
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 12:19
Повідомлення #76701


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(Blackforest @ Feb 22 2019, 11:15) *
Ты не понимаешь. Он просто проФФесионал. А ты бы хотел, чтоы тебя защищал какой-то неопытный клоун с улицы?


Blackforest, видел что твой дружбан писал в 2014-ом?
Чем он лучше этого беркутовца?
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
RMSound
повідомлення Feb 22 2019, 12:21
Повідомлення #76702


Наведывающийся
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 15.9.2017
З: Ужгород
Користувач №: 60 100
Группа: RMS





Цитата(Blackforest @ Feb 22 2019, 11:15) *
Ты не понимаешь. Он просто проФФесионал. А ты бы хотел, чтоы тебя защищал какой-то неопытный клоун с улицы?


upset.gif ну всё , я в тупике ))
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Gravenom
повідомлення Feb 22 2019, 12:34
Повідомлення #76703


old school
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 10.1.2007
З: Донбасс
Користувач №: 5 458





Цитата(RMSound @ Feb 22 2019, 11:21) *
upset.gif ну всё , я в тупике ))

Ми йдемо своїм шляхом!

Ну и что, что избивал? В Америке тоже копы бьют и убивают lol.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Blackforest
повідомлення Feb 22 2019, 12:38
Повідомлення #76704


Завсегдатай
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 12.11.2007
Користувач №: 13 615





Он на Майдане был? Был! Боролся? Боролся! Значит Герой Майдана!
У Петраликсеича голова большая, ему лучше знать кто герой - а кто агент кремля, зрадоебы.

Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
RMSound
повідомлення Feb 22 2019, 12:43
Повідомлення #76705


Наведывающийся
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 15.9.2017
З: Ужгород
Користувач №: 60 100
Группа: RMS





Цитата(Gravenom @ Feb 22 2019, 11:34) *
Ми йдемо своїм шляхом! Ну и что, что избивал? В Америке тоже копы бьют и убивают lol.gif


Да блин , я не прав .... Слава Пете !!! Петя наш призиденд ! SUPER.GIF
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 12:44
Повідомлення #76706


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(Gravenom @ Feb 22 2019, 11:34) *
Ми йдемо своїм шляхом! Ну и что, что избивал? В Америке тоже копы бьют и убивают lol.gif


Узнаю грейвнома образца 14-го года. agree.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
Darkening
повідомлення Feb 22 2019, 12:47
Повідомлення #76707


Boris The Blade
***

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 23.2.2007
З: Киев
Користувач №: 6 348





Цитата(Gravenom @ Feb 22 2019, 08:51) *
Любая бабка из села или мужик на улице заткнет рот таким саморазвитым, поднявшим жопу интернет-воинам банальными фактами и аргументами, а не ссылками на Госстат или рейтинги международных агентств.
lol.gif bawling.gif lol.gif bawling.gif lol.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 12:55
Повідомлення #76708


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Відрив Зеленського скоротився, 20% виборців ще думають


idea.gif

Сейчас пойдут охуительные истории о том что Петя всех купил.


Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
RMSound
повідомлення Feb 22 2019, 13:10
Повідомлення #76709


Наведывающийся
**

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 15.9.2017
З: Ужгород
Користувач №: 60 100
Группа: RMS





Цитата(_flame_ @ Feb 22 2019, 11:55) *
Відрив Зеленського скоротився, 20% виборців ще думають
idea.gif Сейчас пойдут охуительные истории о том что Петя всех купил.



не забывай ) . скоро на экранах Слуга народа 3 SUPER.GIF

Как каток пивную баночку lol.gif
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post
_flame_
повідомлення Feb 22 2019, 13:25
Повідомлення #76710


Авторитет
****

Група: Участники
Повідомлень:
З нами з: 19.11.2008
Користувач №: 28 307





Цитата(RMSound @ Feb 22 2019, 12:10) *
не забывай ) . скоро на экранах Слуга народа 3 SUPER.GIF Как каток пивную баночку lol.gif


Мой личный прогноз - если в первом туре Петя наберет больше чем Зеленский, во втором туре Зеленский победит, так как люди активизируются за Зеленского "лишь бы не Петя".
А если наоборот - могут активизироваться те кто не любят Зеленского.
Вернуться в начало страницы
 
+Quote Post

3018 Сторінки V  « < 2555 2556 2557 2558 2559 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 Користувачів переглядають дану тему (6 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

 

RSS Lo-Fi Версія Поточний час: 28th March 2024 - 13:39
HotLog