Вітаю. Мене звати Андрій Оштук. Вже понад 20 років я граю на гітарі та став учасником різних рок-колективів. Детальніше ознайомитися із моєю творчістю можна на моєму сайті Маючи багаторічний досвід гри на гітари, живих виступів, студійних записів та обробки музичних інструментів і вокалу, тепер я ділюся своїми здобутками та досвідом, зокрема, навчаю грі на електрогітарі та акустичній гітарі.
Програма навчання в залежності від обраних вами цілей та рівня підготовки може включати такі розділи: - підготовка та базові знання, техніки та прийоми гри - ритм, робота з метрономом - акорди, арпеджіо, гами - соло, імпровізація - гітарні ефекти - навики студійної роботи, робота з комп'ютерними програмами запису та обробки звуку - музична індустрія, способи просування своєї музики
Детально про мої уроки дивіться на моєму сайті
Окремі свої уроки я готую в загальнодоступному відеоформаті. Ласкаво прошу на мої відеоканали! та - переглядайте та підписуйтесь! Let's rock - ляснемо ROCKом по POPі !
Акорди пісні "Країна мрій" гурту ВВ (Воплі Відоплясова). Детальну табулатуру можна завантажити із сайту http://www.repetobaza.ho.ua (пряме посилання у відеоуроці). Країна мрій: акорди, таби
Текстову версію уроку із табами можна завантажити із мого сайту, розділу
Розташування нот на гітарному грифі.
Я підготував даний урок, щоб доступно та вичерпно розкрити тему розміщення нот на гітарному грифі. Нині є безліч джерел що тією чи іншою мірою висвітлюють питання музичної грамоти, однак, щоб новачку не розгубитися серед цього потоку інформації та не загрузнути на тривалий час у вивченні однієї теми, я систематизував основні підходи, які допоможуть вам швидко та ефективно опанувати дану тему.
Аранжований для двох гітар саундтрек із кінофільму Квентіна Тарантіно "Кримінальне чтиво", відомий за назвою "Everybody be cool, this is a robbery! " (Всім залишатися на місцях, це пограбування!), фразою, озвученою героєм фільму перед саундтреком. Оригінальна назва композиції - Misirlou, виконується гуртом Dick Dale & The Del Tones.
Детальну табулатуру аранжування можна завантажити із мого сайту, розділу .
Misirlou / Everybody be cool, this is a robbery! + TABS