Посетил ивент. Посмотрел все группы, кроме Nox Vorago. Кредлы раздали шикарно! Подача, исполнение, сетлист - всё по кайфу! Также очень понравилась Дымна Лотва Остальное, увы, не по моей части. Явка отличная, насколько могу судить. Не биток, но полный зал. Однозначно радует улучшение в Бинго по части звука - немного гулял на Кредл, но остальные все звучали прям отлично.
Из: Украина. Киев. Беличи.
Как всегда, замечательные ощущения от Оскорея. Был рад всех видеть! Посещаемость в целом была наверное рекордной за все фесты. Я уже отвык от очередей на баре
Первыми двумя группами пожертвовал, не в этот раз.
YGG Получил ровно того, чего и ожидал. Мощно, атмосферно, рад был услышать их вживую
KHORS Офигенно. Вернули мне мой 2008-й, и добили "Козацьким шляхом"
NOX VORAGO Никогда не думал, что увижу этих ребят в Киеве. подача, материал ,внешний вид - всё на уровне. Ожидаемо понравились
CRADLE OF FILTH Ну, легенды, виденные-перевиденные. Душевно, качественно, попели-поплясали и даже чуток послемились. Порадовал сетлист - и хиты, и достаточно редкие треки (отдельное спасибо за The Death of Love )
Був з самого початку. Якщо коротко - всім задоволений, фест пройшов дуже круто. Dymna Lotva Сподобалась, вокалістка нагнітала атмосферу (ні, я не Саша Матвієнко , але подобаються такі експресивні дівчата на сцені). Barkasth - Атмосферно і якісно YGG - Звук особисто мені не дуже сподобався, але сам виступ - круто (хоча я б не відмовився від двох останніх композицій з альбому ) Khors - якщо не помиляюсь, перший раз почув їх наживо саме після виходу альбому Mysticism, який тоді складав значну частину концертної програми і було цікаво і приємно наче повернутися в минуле. Вчора виглядали як завжди потужно і атмосферно водночас. Єдине, чого мені трішки не вистачає - Dr.Сhaos'a за пультом, який був добре знайомий з творчістю і часто виводив на передній план соло та клавішні, коли було потрібно Nox Vorago - Музика зовсім не моя, але виступ якісний, цікаво було подивитись Cradle of Filth - Як не дивно, для мене були не основною причиною, а скоріше бонусом - останні років 10 зовсім не слідкував за їхньою творчістю. І тим більш приємним виявився сюрприз - хоча з усього сетлісту я знав лише приблизно третину треків, але в цілому їх виступ - вогонь! Звук, який до цього іноді здавався занадто гучним, наче прийшов у норму (хоча це настільки суб'єктивно - бачу, що у Ogrim'a думка повністю протилежна ), поведінка гітаристів і Дані викликала задоволену посмішку, ну і в цілому після виступу залишився дуже приємний післясмак. Дякую за організацію, яка, як на мене, була близька до ідеальної (таймінг витримувався майже похвилинно), і чекаємо наступного року!
Сообщение отредактировал ralph_wiggum - Dec 9 2018, 15:59
Пару слов и от меня. Препати - отлично посидели, заведение понравилось. YGG - атмосферно и хорошо. Khors - Не знаю какой раз вижу в живую, и всегда остаюсь доволен выступлением. Nox Vorago - не мое. Внешне изза костюмов/масок очень здорово выглядело, но муз составляющая не зашла как-то. Cradle of Filth - еще летом подумывал о том, что давненько не приезжали к нам, и поэтому рад был снова их увидеть. По фестивалю - имхо, это эталон клубного фестиваля по организации. Четкий тайминг, звук, свет, фестивальный мерч - все на высоте (прикупил себе футболку, ибо крайняя с Оскорея датируется аж 12м(или 13м)). Единственный минус - очередь в гардироб. Помня прошлый приезд, когда не дождался кренделей на вопрос фото/автографа, решил в этот раз дождаться. Но буквально через минут 40 после конца концерта, Даня (не смыв грим) и компания пробежали мимо нас, запрыгнули в бусик, не пообщавшись/пофоткавшись и тд. Понимаю, что сегодня у них концерт в москве, видать спешили очень. Жаль, но не страшно. Единственный кто парой слов пообщался, сделал несколько селфи - Ричард (чей медиатормне повезло поймать). Общие впечатления позитивные. Спасибо организаторам за классный вечер!
Из: Україна (Ніжин)
Dymna Lotva та, майже повністю (зачепив пару пісень, послухав із холу), Barkasth пропустив, бо лише на початку 17-ї приїхав до Києва. Від виступу YGG враження позитивні. Місцями, навіть наблизилися до рівня студійного запису, досягнувши неперевершеної атмосфери альбому. Частково, недотягував вокал. Хотілося б, щоб гурт продовжив живі виступи. Нарешті, "Red Mirrors" від KHORS зазвучала десь майже так, як мені завжди хотілося її чути. Це додало вражень від живого виконання "Містицизму". Ну і "Мій козацький шлях" був потужним бонусом. Nox Vorago цікавий образ, дуже хороша подача доволі якісного матеріалу. Cradle of Filth - фірмово, артистично, якісно. Дуже! порадував звук. Певно, найкращий, що я коли чув у Бінго. Правда на Кредлах був дещо гучніший, за попередні гурти, але все достатньо добре читалося, не свистіло, ніяких перегрузів. Таймінг теж чОткий. Дякую всім причетним за черговий душевний фестиваль!
отличный фест, спасибо оргам Хорсу еще раз спасибо за Мистицизм - спейсдаркметал сет) Кредлы - лучший лайв в Киеве из всех пяти приездов! Сетлист бимба, саунд, малолаж Дани, - всё зашибись!
отличный фест, спасибо оргам Хорсу еще раз спасибо за Мистицизм - спейсдаркметал сет) Кредлы - лучший лайв в Киеве из всех пяти приездов! Сетлист бимба, саунд, малолаж Дани, - всё зашибись!
Из: Украина. Киев. Беличи.
QUOTE (zharkosha @ Dec 10 2018, 13:45)
уже 5й? хм я был на 3х
07 мая 2007 - сольник ДК НАУ 28 апреля 2011 - с Mandragora Scream и Provocateur в Бинго 20 ноября 2012 - с God Seed, Darkend, Rotting Christ в Бинго 09 октября 2014 - сольник в Юности (ныне Атлас)
итого да, 5-й.
Плюс я ещё их видел на Нова Роке в 2013 и на БА в 2015
«Чи правда, що black metal переживає свій ренесанс? Як YouTube змінив музичну індустрію? Хто вкрав у Dani Filth-а капелюх? Що чекає метал в майбутньому, і які сюрпризи готує для нас Cradle Of Filth?»
…про все це, і не тільки Dani Filth розповів Daily Metal в ексклюзивному відеоінтерв’ю.
Dani Filth (Cradle Of Filth). Ексклюзивне інтерв'ю для Daily Metal