Переможці світового метал-батлу WACKEN Open Air 2018 та підписанти Napalm Records гурт MOTANKA презентують дебютний альбом 22 листопада в MonteRay Live Stage.
Гурт був заснований 2015 року в м.Луцьк та вже за три роки встиг зіграти на відомих європейських фестивалях та привернути увагу топових ЗМІ з усього світу. В 2018 році MOTANKA зайняли друге місце на метал-батлі в рамках найбільшого метал-фестивалю світу WACKEN Open Air!
MOTANKA грають в жанрі містичний метал, використовуючи сучасну електроніку та стародавні українські інструменти, такі як окарина, цимбали та горловий спів. Їхня музика вводить глядачів в своєрідний транс та переносить у новий вимір. Це музика, якої ви не чули раніше і яка підкорить вас з перших нот!
Дата: 21-22 ноября 2019 Время: 19:00 Место: Monteray Club, Киев
Група: Участники Повідомлень:
З: Київ
Користувач №: 60 513
Цитата(Fro @ Sep 9 2019, 08:11)
ну, альбом-то 7 июня вышел.
Цитата(DIMMI @ Sep 9 2019, 08:15)
если брать текст с анонсов то "новый материал"
По формулировкам, да, но по-сути программа будет +- та же. Кто был в апреле? Как впечатления? Лично я по прослушиванию альбома четкого мнения о группе не сложил. Народные мотивы душу, конечно, трогают, но в плане гитарном - местами довольно бесхитростный нюметал. Как вживую?
Користувач №: 61 648
Цитата(Necrodamus @ Sep 9 2019, 12:33)
По формулировкам, да, но по-сути программа будет +- та же. Кто был в апреле? Как впечатления? Лично я по прослушиванию альбома четкого мнения о группе не сложил. Народные мотивы душу, конечно, трогают, но в плане гитарном - местами довольно бесхитростный нюметал. Как вживую?
видел их на ФМ2019, просто бомба, в клубе с антуражем и атмосферой будет еще круче
З: Ветряные Горы
Користувач №: 580
видосики с хороводами вокруг столба не впечатлили, записи (опустим вкусовщину) просто оно стопицотразодноитожеиграноевсемимоднымичелками, аж интересно сходить посмотреть чего так все пищат от восторга
Група: Организаторы Повідомлень:
З: город-герой Киев
Користувач №: 19 900
Цитата(Necrodamus @ Sep 9 2019, 12:33)
была в апреле, живьем очень понравилось. в разы тяжелее и атмосфернее, на видео все звучало как-то прилизано. зато живьем лично мне очень даже.
З: Киев
Користувач №: 61 131
Цитата(Ameretty @ Sep 10 2019, 13:05)
была в апреле, живьем очень понравилось. в разы тяжелее и атмосфернее, на видео все звучало как-то прилизано. зато живьем лично мне очень даже.
Согласен, вживую намного атмосфернее. Я был 2 раза, один раз с хорошим звуком и чутка похуже, так вот, тот раз, который был со звуком похуже мне понравился больше, потому что атмосфернее звучит так
+4 билета по 200 грн :D Ажиотаж радует, в апреле покупал с по акции 50% скидкой, а здесь прям хоть бы хватило всем желающим