Найбільший блек-метал-гурт світу Dimmu Borgir у Києві
До Києва приїздить легенда блек-металу – гурт Dimmu Borgir представить свій альбом-повернення. Симфонічний блек-метал-гурт Dimmu Borgir було створено 1993 року в Норвегії та назавжди змінив світ музики. Після семирічної паузи колектив урочисто повернувся з новим альбомом «Eonian», що вийшов 2018 року на лейблі Nuclear Blast. Символічне воскресіння гурту збіглося з його 25-м ювілеєм.
Зародившися у темних думках трьох сонграйтерів – фронтмена Шаграта, а також двох магів струн – Сіленоса та Галдера, – «Eonian» слідує філософській концепції ілюзорності часу. «Якщо не дивитися на час із тої перспективи, до якої ми звикли, не може бути визначеним і тому є ілюзорним», пояснює гітарист Сіленос. «Є лише "вічне зараз", на яке й натякає назва альбому. Коли ми подорожуємо між світами баченими та небаченими, сприйняття часу більше не існує, у нього більше немає жодної функції. Наша енергія – це наш смолоскип та наш компас, коли продимо крізь розколи, крізь завізу – коли ми виходимо за межі нашого світу.»
Вокаліст Шаграт додає: «Eonian – це втілення ілюзії часу, всього, що існує та буде існувати. Для нас, його вихід є 25-річною відміткою Dimmu Borgir, а самим альбомом ми віддаємо шану нашій власній історії та історії норвезького блек-металу.»
Група: Участники Повідомлень:
З: Киев
Користувач №: 1 640
Цитата(ASTEN @ Mar 11 2019, 16:05)
Лет на 15 опоздали
в декабре в Варшаве было скучно до последнего трека, коим был Морнинг Палас сет в 1 час, если будут играть то же самое, то не пойду и да, мне лично кажется что группа свой пик прошла давным давно, такой себе Мановар от блэк металла
З: Украина. Киев. Беличи.
Користувач №: 14 572
QUOTE (zharkosha @ Mar 11 2019, 16:08)
и да, мне лично кажется что группа свой пик прошла давным давно, такой себе Мановар от блэк металла
Очень долго "почивали на лаврах". Также, сейчас в песнях слишком много подкладок и хоралов, из-за чего выглядит несколько синтетически. Но материал по прежнему хорош для любителей симфо-метала.
Користувач №: 59 679 Вконтакте
весьма уныло смотрелись на вакене, не досмотрел. осебенно тоскливо выглядело отсутствие поющего живого человека на композиции gateways (мож. я не разглядел бабу конечно, но выглядело фанерно). так что будет видно ближе к гигу.
З: Украина. Киев. Беличи.
Користувач №: 14 572
QUOTE (Erem @ Mar 11 2019, 16:17)
весьма уныло смотрелись на вакене, не досмотрел. осебенно тоскливо выглядело отсутствие поющего живого человека на композиции gateways (мож. я не разглядел бабу конечно, но выглядело фанерно). так что будет видно ближе к гигу.
Да не было там "бабы", как и мужика с чистым вокалом или хора. Поэтому и пишу про подкладки.
З: Харьков
Користувач №: 35 337
Ого!!!
Интересно, сколько денег захотят. Блин, лет хотя бы пять назад было б куда больше охоты сходить, а нынче поди тысячи полторы за билет попросят, да еще и этот их "Эониан" не понравился совершенно
Користувач №: 30 718
Да, лет 10 назад я бы со стула упал от восторга. А сейчас это просто очередной концерт, коих (спасибо оргам) не так уж и мало.Но пойти надо, не будем ходить, не будут возить. Так что +1 к посещению.